E-mail

We streven er naar om alle emails (van mensen die bij onder behandeling zijn) binnen vijf werkdagen te beantwoorden.
Op woensdag en in het weekend is de praktijk gesloten.

Voor dringende vragen mag u ons bellen op de acute lijn (alleen als u al bij ons onder behandeling bent) of bellen en inspreken op het antwoordapparaat om een (telefonisch) consult in te plannen.

Voor minder dringende zaken kunt u het beste e-mailen of onze assistente bellen: telefoonnummer: 0313-419737 (telefonisch spreekuur assistente op maandagochtend van 10.30 uur tot 11.30 uur en op vrijdagmiddag tussen
10.30 uur tot 11.30 uur ) .

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Vragen van patiënten die niet bij ons op consult zijn geweest mogen wij conform de nieuwe richtlijnen van de artsenvereniging KNMG niet beantwoorden zonder een zogenaamd face-to-face contact. (Online advisering dient ingebed te zijn in een reeds bestaande behandelrelatie tussen arts en patiënt).

Zie ook onze disclaimer.

Voor patiënten die reeds onder behandeling zijn en die een vraag hebben kunnen gebruik maken van onderstaand formulier.

U kunt een vraag mailen via onderstaand formulier. Vanwege de grote hoeveelheid e-mails die onze praktijk ontvangt is het niet mogelijk om op alle vragen antwoord te geven.

Voor dringende medische vragen dient u niet een e-mail te sturen. Hiervoor mogen de patiënten die reeds onder behandeling zijn direct telefonisch contact opnemen met een van de artsen. In de folder en op deze homepage (onder praktijk) staan de nummers.

Voor administratieve vragen kunt u met het formulier uw vraag versturen. Dit is bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak, het verzetten van een afspraak, opvragen van informatie of doen van een bestelling (recept of middel).

Wij beantwoorden geen medisch inhoudelijke vragen van mensen die niet bij ons onder behandeling zijn.

Hieronder kunt u een formulier invullen om vragen te stellen. Bijvoorbeeld voor het opsturen van een recept, verzetten of maken van een nieuwe afspraak als u al patiënt bent. We hebben een vrij lange wachtlijst (ruim vier maanden) maar er is een mogelijkheid om alvast uw naam op de wachtlijst te zetten, zie hier.