E-mail contact

E-mail

We streven er naar om alle emails (van mensen die bij onder behandeling zijn) binnen vijf werkdagen te beantwoorden. Door de toegenomen werkdruk is dat helaas niet altijd mogelijk.

Op vrijdagmiddag na 16.15 uur en in het weekend is de praktijk gesloten.

Voor dringende vragen mag u ons bellen op de acute lijn (
= tel. 06-12505076, maar alleen als u al bij ons onder behandeling bent) of bellen en inspreken op het antwoordapparaat om een (telefonisch) consult in te plannen.

Voor minder dringende zaken kunt u het beste e-mailen of onze assistente Isa of Femke bellen: telefoonnummer: 0313-419737 (telefonisch spreekuur assistente op maandag- en donderdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur. Op andere tijden kunt u inspreken op het antwoordapparaat.
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Vragen van patiënten die niet bij ons op consult zijn geweest mogen wij conform de nieuwe richtlijnen van de artsenvereniging KNMG niet beantwoorden zonder een zogenaamd face-to-face contact. (Online advisering dient ingebed te zijn in een reeds bestaande behandelrelatie tussen arts en patiënt).


Zie ook onze disclaimer.

Voor patiënten die reeds onder behandeling zijn en die een vraag hebben kunnen gebruik maken van onderstaand formulier.

U kunt een vraag mailen via onderstaand formulier. Vanwege de grote hoeveelheid e-mails die onze praktijk ontvangt is het niet mogelijk om op alle vragen antwoord te geven en we verzoeken u alleen korte en ter zake doende mails te sturen. Wilt u meer vragen/delen, dan graag een (telefonisch) consult inplannen.

Voor dringende medische vragen dient u niet een e-mail te sturen. Hiervoor mogen de patiënten die reeds onder behandeling zijn direct telefonisch contact opnemen met een van de artsen. In de folder en op deze homepage (onder praktijk) staan de nummers.

Voor administratieve vragen kunt u met het formulier uw vraag versturen. Dit is bijvoorbeeld voor het maken van een afspraak, het verzetten van een afspraak, opvragen van informatie of doen van een bestelling (recept of middel).

Wij beantwoorden geen medisch inhoudelijke vragen meer van mensen die niet bij ons onder behandeling zijn. Voor deze mensen zullen we veel informatie op deze homepage zetten.

E-mail contact formulier

Hieronder kunt u een formulier invullen om vragen te stellen. Bijvoorbeeld voor het opsturen van een recept, verzetten of maken van een nieuwe afspraak als u al patiënt bent. Vragen waarvan de beantwoording door de arts meer dan 4 minuten tijd kost worden gefactureerd als telefonisch consult.

Let op! onderstaand formulier is uitsluitend bedoeld voor mensen die reeds onder behandeling zijn bij dokter Alons of dokter Bolhuis.

Aanmelding voor een eerste consult gaat via ander formulier op deze website.