Tarieven

Tarieven

Tarieven en betalingsvoorwaarden met ingang van 9 januari 2024:

*Eerste consult ( ± 60 - 90 minuten) € 208,-
+ eventueel aanvullende kosten van laboratorium onderzoeken. Meerprijs ontlastingsonderzoek (afhankelijk van vergoeding door verzekering), meestal ongeveer € 95 tot € 135,-.
* Vervolg consult € 18,35 euro voor elke 5 minuten.
*Uitschrijven recept gratis indien tijdens consult, anders € 29,50
*Telefonisch consult tot 5 minuten: € 23,50 (uitsluitend bedoeld voor korte vragen), tot 10 minuten: € 47,-
Vervolg consult op afstand: Bij een telefonisch consult die dient als vervanging van een vervolgconsult wordt de tijd berekend die de arts nodig heeft voor interpretatie van uw uitslagen, inlezen/voorbereiden en beantwoording van uw vragen en uitwerken. De kosten van dit consult is dan minimaal € 47,- en € 18,35 per 5 minuten. Stel de arts belt 10 minuten met u en heeft 5 minuten van te voren alles bekeken en is nog 5 minuten bezig om de recepten, medicatielijst en adviezen uit te werken en op te sturen dan betaalt u voor 5+10+5 = 20 minuten, dus €47,- + 2x €18,35 = € 83,70.

Houdt er rekening mee dat onze consulten niet vergoed worden vanuit het basispakket en vaak maar deels vergoed vanuit een aanvullende verzekering.

Wijze van betaling: Aan het einde van het consult, contant of via PIN-automaat.
Let op! Per 1 januari 2012 hebben veel verzekeraars besloten om bloedonderzoek niet meer vanuit de basisverzekering te vergoeden, tenzij de huisarts dit aanvraagt. Als u recente waarden heeft neem die dan mee naar het 1e consult of stuur ze naar ons toe voorafgaand aan een vervolgconsult.

Laboratoriumwaarden
die we graag willen weten zijn: Hb, Leuco's, Trombo's, Differentiatie, Leverfunctie (Alat, Asat, gamma GT, LD), Nierfunctie (Kreatinine, Ureum, Urinezuur), schildklier (TSH, FT4 en T3), glucose nuchter, HbA1c, Dhea-s, testosteron, SHBG, cortisol, vitamine D3, vitamine B6 en vitamine B12. Voor vrouwen extra: Oestrogeen (liefst in 3e week cyclus), Progesteron (liefst in 3e week cyclus) en ferritine. Voor mannen ouder dan 55 jaar: PSA.
Op indicatie ook screening voedselallergie, inhalatie-allergie en coeliakie sreening, cholesterol, HDL + LDL, triglyceriden en nuchtere suiker en insuline.
Meerprijs immuunonderzoek: € 97,- ; haaranalyse (35 mineralen / zware metalen) € 134,-; ontlastingsonderzoek (tussen de € 90 tot € 135,-); Onderzoek op parasieten (PCR -test) kost ± € 75 tot 210,- .

Afspraken
U kunt ons bellen, e-mailen of schrijven om een afspraak te maken. Wij sturen u dan een bevestiging van de afspraak en een vragenlijst toe.
Wilt u een afspraak afzeggen dan dient dit tenminste 2 werkdagen van te voren worden afgezegd, zodat we op de geplande tijd nog een andere patiënt(e) die op korte termijn gezien wil worden kunnen plannen.
Bij te late afzegging brengen we de helft van de geplande tijd in rekening. Afspraken op maandagochtend dienen uiterlijk voor vrijdagochtend 12.00 uur te worden afgezegd.

Klik hier voor de bij ons geldende betalingsvoorwaarden, zoals opgesteld door de artsenvereniging AVIG.